Дървен материал

Буллес груп ООД е официален представител на един от най-реномираните производители в Европа – австрийската компания Schweighofer group, която има над 360 години опит в преработването на дървесина.

Компанията предлага висококачествени, издържливи и практични дървени материали на клиентите си от цял свят, налага авангардни технологии и иновативни решения, осъществява стриктно проследяване на производствените процеси и оптимална организация на производдствените процеси.
Буллес груп разполага с модерен склад за дървен материал в София и дърводелска работилница, както и с необходимите професионални дървообработващи машини, които се управляват от квалифицирани работници. Тук можете да намерите голям избор от качествена дървесина,сух дървен материал, обработен дървен материал - дъски, дървени греди, талпи, летви, сачак, дюшеме, дървени плотове и др. Разполагаме с голям автопарк от камиони и товаро-подемна техника, Работим в съответствие със строителните нормативи и в срок, задоволиме коректно и точно широк спектър от изискванията на нашите клиенти. Изпълняваме поръчки както с оразмерен дървен материал, така и нестандартни размери според изисквания на клиента.

Греди

Греди Гредите се използват за строителството, изграждане на покривни конструкции, навеси, барбекюта и др. Могат да имат правоъгълно или квадратно напречно сечение, различни дължини.

Видове греди: първо качество, импрегнирани греди и кофражни греди.
Предлагаме стандартни и нестандартни размери по поръчка.
Видове дървесина: Смърч, Ела и Бял Бор

Прочети още...

Дъски

Дъски Дъските се произвеждат чрез разбичване на дървени трупи. Имат правоъгълно напречно сечение. Дължините са най- често 3 и 4 м., максимум 5 м. Намират приложение за изработване на всякакви видове мебели, дървени плотове, материали за покрив и др. Също така те могат да бъдат използвани за кофражи, за подкеремидна обшивка на покривни конструкции и други материали за покрив.
Има два вида дъски – чисти и кофражни.
Предлагаме стандартни и нестандартни размери по поръчка.

Видове дървесина: Смърч, Ела и Бял Бор

Прочети още...

Талпи

Талпи Талпи са дъски по дебели от 3 см. – Подходящи са заразлично видове мебели, плотове, маси, пейки и други. Предлагаме стандартни и нестандартни размери по поръчка.

Видове дървесина: Смърч, Ела и Бял Бор

Прочети още...

Летви

Летви Дървените летви се използват предимно в строителството и мебелната промишленост. Предлагат се сурови или изсушавани в сушилна камера по поръчка на клиента.

Видове дървесина: Смърч, Ела и Бял Бор

Прочети още...

Дюшеме

Дюшеме Дюшeмето е дървен под от дълги дъски, използва се дървесита с голяма твърдост и висока износоустойчивост, най-често дъб или чам. Дължината на дъската е обикновено до 2200 мм, широчина 120 -200 мм и дебелина 20 мм. По протежение на дъските има зъб и вдлъб (перо и нут), чрез които се съединяват съседните дъски.
Предлагаме различни размери и качества. Разполагаме с фабрично обработени дюшемета.

Прочети още...

Сачак

Сачак Приложението на сачак или ламперия е при изграждането на стрехите, както и за обшиване на стени и тераси, външно обшиване на сгради и други. Предлагаме сачак или ламперия с различни шарки и профили.
Предлагаме стандартни и нестандартни размери по поръчка.

Видове дървесина: Смърч, Ела и Бял Бор

Прочети още...

Первази и дървени плотове

Первази и дървени плотове Предлагаме дървени слепени плотове за мебели на австрийската фирма SCH Holzindustrie Schweighofer SRL. Произвеждаме дървени первази по поръчка на клиента за врати, прозорци, под и таван.

Прочети още...

Подпори

Подпори Предлагаме дървени подпори с размери 3 и 4 м.

Прочети още...

Слепени греди

Слепени греди Слепените греди имат висока устойчивост и стабилност на формата, висока носеща способност при ниско собствено тегло и притежават свойствата на масивната дървесина. Поради тези си качества са считани за иновативен продукт при съвременното строителство.
Rettenmeier Holding AG е една от водещите в своя бранш немска компания, като се отличава от останалите със своята иновативност и пазарна ориентация в дървообработващата промишленост , като предлага богата и разнообразна гама продукти подходяща както за крайните потребители, така и за търговците и индустрията.

Прочети още...

Декинг

Декинг Буллес Груп предлага декинг от масивна иглолистна дървесина. Декингът представлява подова настилка от висококачествена, естествена дървесина, притежаваща уникалност, която само природата може да създаде.
Декинг настилките са основна част от екстериорния дизайн. Подходящи за откритото оформление под формата на подова настилка на плувни басейни, сауни, настилка за заведения, веранди, тераси, мостове, пристанища, беседки, алеи, екстериорен паркет за градини и паркове.
Качеството и прецизността на размерите на декинга да гарантирани от водещите световни производители, лидери в областта си - Schweighofer и Rettenmeier.

Прочети още...