ОСБ-ПЛОСКОСТИ НЕВЛАГОУСТОЙЧИВИ
НЕШЛАЙФАНИ 1.22/2.44м

размерицена на едроцена на дребно
9mm17.00 лв/бр19.00 лв/бр
11mm20.00 лв/бр22.00 лв/бр
15mm27.00 лв/бр29.00 лв/бр
18mm32.00 лв/бр34.00 лв/бр
22mm38.00 лв/бр40.00 лв/бр